IMATE LI PROBLEMA S ISPADANJEM KOSE?

Problemi s ispadanjem kose mogu se pojaviti zbog mnogo razloga i u novije vrijeme ovo postaje problem sve većeg broja ljudi. Kada se ispadanje kose počne ubrzano događati, ozbiljno utječe na svakodnevni život čovjeka. Između ostalog počinje utjecati na samopouzdanje i funkcioniranju u društvu. Ispadanje kose može se primijetiti rano i sukladno tome može se djelovati prije nego to postane uistinu veliki problem.

Postoje mnoge metode i preparati koji pokušavaju riješiti problem ispadanje kose, ali nažalost u mnogo slučajeva ne predstavljaju dugotrajno rješenje. Isprobavanje raznih preparata, koji zbog nekog razloga, Vama ne odgovaraju mogu učiniti još veću štetu.

Ako ste primijetili kako Vam u posljednje vrijeme ispada više kose, vrijeme je da djelujete preventivno. Odvojite malo vremena, ispunite upitnik i na vrijeme otkrijte imate li problema s vlasištem ili saznajte koji preparati bi bili najbolji za te probleme. Naš tim stručnjaka analizirat će Vaše odgovore i poslati Vam personaliziranu informaciju i preporuke za potrebne daljnje korake.

PITANJA: