Thymuskin® FORTE

  • posebna formula protiv vrlo jakog ispadanja kose, kod oštećenog i iritiranog vlasišta, te prorijeđene kose
  • dvostruka koncentracija djelatnih tvari u odnosu na klasičnu liniju proizvoda
  • Thymuskin® FORTE serum-gel za intenzivno poticanje rasta kose aplicira se pomoću pipete što olakšava doziranje i pospješuje učinkovitost
  • savjetuje se svakodnevna primjena kombinacije preparata (šampon i serum-gel s aplikatorom za intenzivno poticanje rasta kose, svaki u pakiranju od 100 i 200 ml)

Thymuskin® FORTE terapijska linija rezultat je dvadesetpetogodišnjeg iskustva u proizvodnji i primjeni Thymuskina®. Preparati iz ove linije sadrže dvostruku koncentraciju kompleksa djelatnih tvari. Uz to, receptura sadrži tenzide najnovije generacije – vrlo blage i pH neutralne čistače. Izabrane sirovine pospješuju raščešljavanje kose i daju joj poseban sjaj. Pakiranje omogućuje učinkovito i ekonomično doziranje.
Thymuskin® FORTE šampon je zahvaljujući dvostrukoj koncentraciji patentiranog kompleksa djelatnih tvari vrhunski proizvod za svakodnevnu njegu koji će udovoljiti i najvećim zahtjevima. Kosi daje sjaj i podatnost.
Thymuskin® FORTE serum-gel za intenzivno poticanje rasta kose je terapijski preparat iznimne kakvoće, učinkovit i kod vrlo jakog, hereditarnog gubitka kose. Sadrži isključivo pomno odabrane sastojke vrhunske kvalitete i visoke koncentracije. Vrlo snažno djeluje na poboljšanje strukture kose. Ispadanje kose će se postepeno smanjiti, a aktivirat će se rast novih vlasi.

Naručite putem Web Shopa:

THYMUSKIN FORTE ŠAMPON 100ML
THYMUSKIN FORTE ŠAMPON 200ML
THYMUSKIN FORTE SERUM GEL 100ML
THYMUSKIN FORTE SERUM GEL 200ML